Patří mobilní zařízení do výbavy stavebního inženýra? Nejnovější komunikační kanály používá čím dál více zástupců stavebnictví. Aby to měli snadnější, vznikají speciální aplikace i kompletní internetové stránky.

Víc než jen trend

Aby byly odborné stránky dostupné a funkční v různých situacích, je třeba je přizpůsobit dnešním datovým nosičům. Se zahájením renovační sezóny se společnost Bolix připojila ke skupině subjektů, které chtějí svou nabídkou oslovit i uživatele mobilních zařízení. Nové tématické stránky www.trwaleocieplenie.pl věnované nejnovějším zateplovacím systémům jsou přizpůsobené tak, aby se zobrazovaly jak na stolním počítači či laptopu, tak na chytrém telefonu, tabletu apod. Jak to funguje a k čemu je to dobré?

Základem struktury stránek je jednoduché, přehledné rozhraní, které umožňuje rychlou navigaci k požadovanému obsahu. Díky soustavě speciálních dlaždic, které připomínají Windows 9, se jednotlivé prvky přemisťuji horizontálně i vertikálně a obsah stránek se tak vždy dokáže přizpůsobit rozměrům displeje. Každá dlaždice vede přímo na jednu ze stránek. Navigace tak nevyžaduje žádné komplikované operace – k otevření dalšího okna postačí jediné kliknutí. Všechny obsahy jsou prezentovány přístupnou, úhlednou formou.

Díky využití speciálních technologií pro mobilní zařízení je používání stránek velmi snadné, což oceníte zejména při častém cestování (staveniště, stavební hypermarkety, schůzky se zákazníky). Ve stavební branži jsou totiž rozhodující čas, dostupnost databáze kontaktů a nabídek a rychlá komunikace. Stránky trwaleocieplenie.pl jsou určené všem těm, kdo chtějí mít údaje o konkrétních výrobcích po ruce vždy a všude. Najdete na nich podrobný popis nejnovějších zateplovacích systémů spolu s aplikací, která vyhledá nejbližší autorizované distributory (na základě PSČ, které uživatel zadá ve formuláři).