Národní kampaň pro kvalitní zateplení budov je nejnovější odborný vzdělávací program společnosti Bolix, zaměřený na šíření informací o tepelně izolačních systémech.

Základem projektu jsou mnohaúrovňové informační aktivity věnované zateplení a nejvyšším platným standardů jeho provádění. Bolix se tak snaží vytvořit u příjemců povědomí o tom, že volba systémových, prozkoušených řešení splňujících platné normy má vliv na stav a odolnost fasády budovy. Cílem aktivit zaměřených na všechny zájemce, tj. jak odborníky (zhotovitele, distributory apod.), tak investory a uživatele zateplovaných budov, bude vysvětlit hlavní technologické, realizační i formálně-právní (potřebné doklady, normy, předpisy) otázky.

Projekt bude probíhat např. formou pořádání školení pro odborníky či tvorby databáze praktických informací na speciální komunikační platformě (Ocieplenia.com.pl) určené všem zájemcům o tuto problematiku. Kampaň by tak měla otevřít debatu v oboru a zahájit obecnou informační akci zaměřenou na optimální vlastnosti výrobků a s nimi spojené normy, požadavky, předpisy a doporučení, jakož i na propagaci nejlepších postupů při zateplování.

Na utváření kampaně se mohou podílet všechny subjekty, které se ve svém podnikání řídí přísnými požadavky na kvalitu (např. splňují normy ISO, disponují vlastními zkušebními centry či laboratořemi, podrobují se pravidelným zkouškám externích zkušebních ústavů). Rádi také navážeme spolupráci se vzdělávacími organizacemi, které by měly zájem držet záštitu nad programem.

Neváhejte nás kontaktovat na adrese: jakosc@ocieplenia.com.pl.