Bolix se zařadil mezi firmy, které jsou členy Spolku pro zateplovací systémy (SSO). Tato profesní organizace sdružuje špičkové polské výrobce materiálů do systémů ETICS.

Je nám velikým potěšením přivítat v našem spolku firmu BOLIX. Tento důležitý zástupce výrobců zateplovacích systémů se tak stal dalším z členů, kteří se hlásí k hlavní myšlence našeho spolku, a sice popularizaci a propagaci ověřených, bezpečných systémů ETICS, řádných prováděcích postupů při zateplování fasád a výhod zateplování v souladu s pokyny SSO, zdůraznil předseda spolku Jacek W. Kulig.

Společnost Bolix působí na polském trhu již 19 let a se systémy ETICS má bohaté zkušenosti. „Naše společnost se již od počátku své existence zasazuje o větší informovanost o kompletních řešeních ETICS . Aktivity spolku SSO se shodují s cíli naší organizace. Rádi se podělíme znalostmi s ostatními subjekty na trhu zateplení, a to nejen v oblasti zateplování budov, ale také technologií veškerých fasádních prací,” ujišťuje Mariusz Galocz, obchodní ředitel a člen představenstva Bolix SA.